VoiceWell®-purentahoito (professional)
Purentatoiminta-
häiriöiden(TMD)
manuaalinen hoito

Onko sinulla jokin näistä oireista?

Syy voi olla hampaiden narskuttelu tai yhteenpuristaminen valveilla tai nukkuessa.

PURENTAONGELMAT JA NIIDEN HOITO
On arvioitu, että jopa puolet suomalaisista kärsii purentahäiriöiden aiheuttamista oireista. Kiire, lisääntynyt työmäärä ja stressi aiheuttavat kiputiloja kehon eri alueille. Hammaslääkärit ovat olleet huolestuneita jo vuosien ajan purentahäiriöiden yleisyydestä ja hampaiden kulumisesta. Purentahäiriö voi myös aiheuttaa kipuja kasvojen- ja päänalueelle sekä leukoihin ja niskaan. Hammaslääkärit hoitavat vaivaa mm. hiomalla purentaa ja valmistamalla suussa pidettävän kiskon.

 

PURENTAHÄIRIÖIDEN HOITO VOICEWELL-MENETELMÄN KEINOIN
Purentaongelmiin (esim. yönarskuttelu) voidaan vaikuttaa myös ennaltaehkäisevästi. Niitä voidaan myös hoitaa aikaisessa vaiheessa ennen hammaslääkärin hoitoa tasapainottamalla purentalihasten ja leukojen toimintaa VoiceWell-menetelmän keinoin. Purentalihaskäsittelyn lisäksi siihen kuuluu leukanivelen käsittely, niskahartiaseudun, kurkunpään, suunpohjan, pään ja kasvojen hoito. Asiakkaan terveydentilasta, ryhdistä, ammatista tai harrastuksista riippuen hoito voidaan myös laajentaa esim. käsiin tai vaikkapa koko vartalon alueelle.
VoiceWell-hoitajat tekevät yhteistyötä hammaslääkäreiden kanssa
Purentahoito voidaan liittää myös osana BodyVoice-hierontaa.

 

Käyn säännöllisesti Marinalla VoiceWell-hoidossa. Jännitän usein leukoja öisin jonka seurauksena leuat ja pää kipeytyy. Jumit vaikuttavat myös koko kroppaan ja sen hyvinvointiin. Laulajana hoito on minulle todella tärkeää ja ääneni on aina kirkkaampi käynnin jälkeen. Purentahoidon lisäksi Marinalla on hyviä vinkkejä siihen, miten voin itse vaikuttaa kiristelyn vähentämiseen sekä miten rentouttaa ja venyttää kireitä kohtia. Voin todellakin suositella Marinan hoitoja kaikille!

Lumi Ollila "Milou"Laulaja-Lauluntekijä

Vapaa leuka- vapaa mieli