Koronapandemian takia hoitola on toistaiseksi suljettu.
Avataan kun on taas turvallista.

Kehon, äänen, purennan ja hengityksen hoito ja huolto

Räätälöity hoito juuri sinulle - yksillölliset tarpeet huomioiden käyttäen yhtä tai useampaa erilaista hoitotekniikkaa tai -menetelmää

VoiceWell-hoito

äänen, purennan, hengityksen ja koko kehon hoito ja huolto
lue lisää >>

Dry Needling

Triggerpistehoito

pehmytkudoskivun hoitoa akupunktioneuloilla

lue lisää >>

Purentahoito

Purentatoiminta- häiriöiden, TMD oireiden, hoito manuaalisin keinoin, purentalihashieronta
lue lisää >>

BodyVoice-hieronta

Rentouttava ja kokonaisvaltainen räätälöity hoito
lue lisää >>

Hoitava Hengitys HB®

Terveyden kohentumista hengitystä parantamalla
lue lisää >>

Aloin käydä Marinalla hoidossa muutama vuosi sitten kun hammaslääkärini suositteli purentakiskon saamisen yhdeydessä purentalihashierontaa. Tänä päivänä käyn kuukausittain Marinalla räätälöidyssä hoidossa. Tällöin saan VoiceWell-hoitoa ja muutakin hierontaa päivän tarpeen mukaan.
Työskentelen paljon tietokoneella ja harrastukseni on kuorolaulu. Marinan hoidot ja hyvät neuvot auttavat minua voimaan ja laulamaan paremmin.

Petra Adlercreuz

Olen käynyt parin vuoden ajan Marinan VoiceWell-hoidoissa. Äänilihaksistoni tarvitsee huoltoa ja palautumista ja koen että hoito saa minut ja kehoni rentoutumaan. Se on tärkeätä jotta ääneni toimii ja kantaa hyvin. Marina on kuunteleva, empaattinen ja ratkaisukeskeinen hieroja. Hän antaa myös mielellään harjoitteluvihjeitä jotka helpottavat jokapäiväistä äänenkäyttöä.

Elisa MakarevitchNäyttelijä

Käyn säännöllisesti Marinalla VoiceWell-hoidossa. Jännitän usein leukoja öisin jonka seurauksena leuat ja pää kipeytyy. Jumit vaikuttavat myös koko kroppaan ja sen hyvinvointiin. Laulajana hoito on minulle todella tärkeää ja ääneni on aina kirkkaampi käynnin jälkeen. Purentahoidon lisäksi Marinalla on hyviä vinkkejä siihen, miten voin itse vaikuttaa kiristelyn vähentämiseen sekä miten rentouttaa ja venyttää kireitä kohtia. Voin todellakin suositella Marinan hoitoja kaikille!

Lumi Ollila ”Milou”Laulaja-lauluntekijä

Kokonaisvaltainen räätälöity hoito juuri sinulle, jotta sinä voisit hyvin

TERVETULOA

Varaa aika