Vård och manuella behandlingar av rösten, bettet, andningen och kroppen

Marina Salonen

Hej,

Hur mår du? Hur kan jag hjälpa dej?

Hej, Har du spänningar i axlar, nacke eller hals? Blir du lätt trött i rösten? Har du problem med bettet? Känner du dig allmänt stressad? Är svaret ja på någon av dessa frågor så hjälper jag dig gärna att hitta en lösning på problemet.

Jag har specialiserat mej på att behandla funktionsstörningar i käksystemet (TMD) samt i ansats- och andningsröret (röst och andning).

Med mer än 10 års erfarenhet skräddarsyr jag behandlingarna för att vara individuellt anpassade. Jag använder mig av en eller flera fysikaliska och manuella tekniker eller metoder; VoiceWell®-metoden, osteopatisk laryngologi, BodyVoice-massage, bettmuskulaturmassage, Klassisk eller mobiliserande massage, fascia- och ledbehandling, Triggerpunktsbehandling, MET. En del av vården kan även bestå av Dry Needling. Du får även råd och övningar som stöd för behandlingen. Jag undervisar även i röstanvändningens grunder och Healing Breathing®-andningsövningar (Hoitava Hengitys )

Välkommen

till mottagningen Body & Voice Massage och Wellness i Kampen – utöver sakkunnig vård för du ett ypperligt tillfälle att koppla av i trygga händer.

Med vänliga hälsningar,
Marina Salonen

Utbildad massör
VoiceWell®-praktiker
BodyVoice®-massör
Sångpedagog, MuM
HoitavaHengitys HB®-handledare
Dry Needling – terapeut, DNT®

Har du symptom som du vill bli av med?

Utgående från dina individuella behov skräddarsyr jag en behandling åt dej
genom att använda en eller flera behandlingsmetoder eller -tekniker.

VoiceWell®-behandling

Rösten, bettet, andningen och kroppens vård och underhåll

läs mer >>

BodyVoice-massage

Holistisk och avslappnande skräddarsydd behandling

läs mer >>

Vård av bettmuskulaturen och käkleden

Fysikalisk behandling av funktionsstörningar i käksystemet (TMD)

läs mer >>

Healing Breathing®

(Hoitava Hengitys)

Höj livskvaliteten och hälsan med förbättrad andning

läs mer >>

Lumi "Milou" OllilaSinger-songwriter

Jag går regelbundet hos Marina på VoiceWell-behandling. Jag spänner ofta mina käkar på natten varpå jag får ont i dem och huvudet. Spänningarna påverkar hela kroppen och dess välbefinnande. Som sångerska är behandlingen viktig för mej. Min röst är alltid klarare efer behandlingen. Förutom bettmassagen ger Marina goda råd hur jag kan minska på tandgnisslander samt hur jag kan slappna av och stretcha min kropp. Jag kan varmt rekommendera Marina.

Petra Adlercreuz

Jag började gå hos Marina för några år sedan då min tandläkare rekommenderade käkmassage i samband med att jag fick en bettskena.
Idag går jag till Marina varje månad för VoiceWell-behandling och annan massage enligt dagsbehovet.
Jag jobbar mycket vid dator och min hobby är körsång och Marinas behandlingar och goda råd hjälper mig att må bra och sjunga bättre!

Elisa MakarevitchSkådespelare

Jag har i ett par års tid gått på Marinas VoiceWell-behandlingar för att både underhålla och återhämta min röstmuskulatur. Jag upplever att voice massage får mig att spänna av, vilket är viktigt för en fungerande och bärande röst. Marina är en lyhörd, empatisk och lösningsorienterad massör som gärna ger tips på övningar som kan underlätta röstanvändningen i vardagen.

Skräddarsydd holistisk behandling just för dej - för ditt välmående

VÄLKOMMEN

Boka tid

Sivu päivitetty